اگر در مورد نحوه به نام زدن سیم کارت ایرانسل سوالی دارید
اگر در مورد نحوه به نام زدن سیم کارت ایرانسل سوالی دارید
در جامعه های امروزی، خریداری سیم کارت های رند ایرانسل که به نام خود افراد نمی باشد، بسیار رواج پیدا کرده است؛ اما شاید کمتر کسی به فکر به نام زدن سیم کارت ایرانسل بیفتد. در صورتی که عدم انتقال مالکیت سیم کارت ایرانسل می تواند عواقب بسیار بدی را برای افراد در پی داشته باشد؛ چرا که هرگونه سوء استفاده انجام شده از سوی مصرف کننده قبلی، بر عهده مصرف کننده فعلی سیم کارت می باشد. همچنین بسیاری سازمان ها و ارگان های خصوصی و دولتی نظیر بانک ها ارائه خدمات خود به مشتریانشان را منوط به مالکیت شماره همراه افراد کرده اند.
از طرفی نیز بسیاری از امور مربوط به سیم کارت های ایرانسل مانند دریافت ریز مکالمات و ... تنها زمانی قابل انجام هستند که سیم کارت به نام خود فرد باشد. به همین خاطر تمامی افرادی که دارای سیم کارت های ایرانسل هستند که به نام خود آن ها نیست، می بایست در کمترین زمان ممکن مراحل به نام زدن سیم کارت ایرانسل خود را انجام دهند.
در این مقاله قصد داریم در رابطه با این موضوع و نحوه تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل صحبت کنیم.
شاید تا به حال برای شما پیش آمده باشد که یک سیم کارتی را برای خود خریداری کرده اید؛ اما تا به الان آن سیم کارت را به نام خود نکرده باشید. در این میان شاید بعضی از افراد از اهمیت به نام زدن سیم کارت ایرانسل با خبر نباشند و به همین خاطر تا به حال اقدام به تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل نکرده اند.
یکی از مهم ترین اهدافی که شما می بایست برای آن، سیم کارت هایی که در حال استفاده از آن ها هستید، اما به نام شما نیست را به نام خود بزنید این است که شما بتوانید از امکانات آن سیم کارت استفاده کنید. به طور مثال بعضی از امکانات سیم کارت های ایرانسل مانند قطع یا وصل کردن سیم کارت، گرفتن ریز مکالمات، اعلام مفقودی و ... تنها زمانی انجام می شود که سیم کارت به خود متقاضی باشد. بنابراین، لازم است که همه افراد برای استفاده از خدمات مختلف سیم کارت های ایرانسل، با مراجعه به مراکز مربوطه، مراحل تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل و به نام زدن سیم کارت ایرانسل خود را انجام دهند.
زمانی که شما برای به نام زدن سیم کارت ایرانسل به یکی از دفاتر خدماتی مراجعه می کنید و در آن جا درخواست تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل را می دهید، اپراتور مراحل انتقال مالکیت سیم کارت ایرانسل را انجام می دهد. در این زمان یک پیامکی برای سیم کارت فعلی شما که هنوز به نام شما نیست، ارسال می شود که در آن رمز انتقال سیم کارت ایرانسل ذکر شده است. این رمز باید برای اپراتوری که در حال انجام مراحل به نام زدن سیم کارت ایرانسل است خوانده شود تا مراحل بعدی انتقال مالکیت انجام شود.
در واقع، رمز انتقال سیم کارت ایرانسل به این منظور می باشد که اپراتور برای تغییر مالکیت سیم کارت مطمئن شود که سیم کارت در دسترس شما می باشد و سیم کارت فعال است.
نحوه به نام زدن سیم کارت ایرانسل به گونه ای است که افراد می بایست حتما مراجعه حضوری به مراکز مربوطه داشته باشند و مراحل تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل را انجام دهند. قبل از اینکه در رابطه با مراحل انتقال مالکیت سیم کارت ایرانسل صحبت کنیم، باید این نکته را عرض کنیم که برای به نام زدن سیم کارت ایرانسل حضور خریداری و صاحب فعلی سیم کارت الزامی می باشد. بنابراین، مراحل به نام زدن سیم کارت ایرانسل به مراحل زیر تقسیم بندی می شود:
برای به نام زدن سیم کارت ایرانسل به چه مدارکی نیاز است؟
همانطور که در مقاله ذکر کردیم، برای به نام زدن سیم کارت ایرانسل حضور خریدار و حضور مالک فعلی سیم کارت الزامی می باشد. به غیر از این مورد، برای انجام مراحل به نام زدن سیم کارت ایرانسل هم خریدار و هم مالک فعلی سیم کارت باید یک سری مدارک را به همراه خود داشته باشند تا بتوان مراحل انتقال مالکیت سیم کارت های ایرانسل را به درستی انجام داد.
مدارک مورد نیاز برای انتقال مالکیت سیم کارت ایرانسل برای خریدار و مالک فعلی سیم کارت ایرانسل، به شرح زیر می باشد.
مدارک مورد نیاز مالک فعلی سیم کارت برای به نام زدن سیم کارت ایرانسل
مدارک مورد نیاز خریدار سیم کارت برای به نام زدن سیم کارت ایرانسل
یکی از مدارکی که در هنگام انجام مراحل به نام زدن سیم کارت ایرانسل مورد نیاز است، سند سیم کارت ایرانسل می باشد. در واقع، در هنگام خرید یک سیم کارت، به افراد یک برگه ای به عنوان سند سیم کارت تحویل داده می شود که لازم است افراد (مالک فعلی سیم کارت) برای انتقال مالکیت سیم کارت ایرانسل این سند را به همراه داشته باشند.
لازم به ذکر است که بعد از به نام زدن سیم کارت ایرانسل و انجام مراحل مربوطه، دیگر سندی به فرد خریدار تحویل داده نخواهد شد و تنها فرد خریدار پیامکی را مبنی بر تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل دریافت می کند.
در صورتی که شخص حقوقی قصد تغییر مالکیت سیم کارت خود را دارند، می بایست برای ارائه مدارک شناسایی معتبر یکی از مدارک زیر را ارائه نمایند:
سند ثبت شرکت
مجوز تجاری شرکت
اظهارنامه مالیاتی شرکت
آگهی روزنامه رسمی با مضمون ثبت شرکت
اتباع خارجی برای به نام زدن سیم کارت های ایرانسل می بایست به جای ارائه کردن کارت ملی، گذرنامه خود را ارائه نمایند. تمامی مدارکی به غیر از مدارک شناسایی، بین اتباع خارجی و ایرانیان مشترک می باشد.
در صورتی که سیم کارت ایرانسل به نام فردی باشد که در حال حاضر فوت شده است، به جای حضور مالک فعلی سیم کارت، خریدار سیم کارت می بایست یک وکالت نامه قانونی از وراث فرد متوفی تهیه کند و سپس اقدام به تغییر مالکیت سیم کارت خود نماید.
لازم به ذکر است که بعد از تغییر مالکیت سیم کارت های ایرانسل تمامی بسته ها و یا شارژ سیم کارت در سیم کارت باقی می ماند و مالک جدید سیم کارت می تواند از آن استفاده نماید.
هزینه به نام زدن سیم کارت ایرانسل برای سال ۱۴۰۰، ۸۵۰۰ تومان معادل هشت هزار و پانصد تومان می باشد که از سوی مراکز خدمات ایرانسل و یا نمایندگان فروش ایرانسل از افراد دریافت می شود.
شاید افراد بسیاری زیادی باشند که سیم کارتی را خریداری کرده اند؛ اما هنوز اقدام به تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل نکرده اند. در این صورت بسیاری از امور مربوط به سیم کارت های ایرانسل که باید حتما به دست مالک سیم کارت انجام شود، قابل انجام نخواهد بود. به همین خاطر توصیه می کنیم که طبق روش توضیح داده شده در مقاله، اقدام به به نام زدن سیم کارت ایرانسل خود کنید تا بتوانید از تمامی امکانات سیم کارت های ایرانسل استفاده کنید.
اگر در مورد نحوه به نام زدن سیم کارت ایرانسل سوالی دارید
اگر در مورد نحوه به نام زدن سیم کارت ایرانسل سوالی دارید